A jó zsíroknak fontos szerepük van a szervezetünk működésében.

Hadd mutassak egy különleges zsiradékot, amely nemcsak egészséges, hanem sokáig tárolható is, ráadásul allergén-, és adalékanyagmentes.

 

A ghí vaj, azaz tisztított vaj tradicionális indiai élelmiszer, készítésére azért volt szükség, mert a helyi klímában a vaj hamar megromlott, nem volt megoldható a hűtve tárolás.

 

A ghikészítés eljárása során a vajból minden könnyen romló komponens eltávozik. A készítése közben tejfehérje és a tejcukor kiválik, csak a zsiradék a ghi, egy majdnem 100 százalékos tisztaságú zsiradékot kapunk. Tisztítottságának köszönhetően semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.

 

Antioxidáns hatásának köszönhetően segíti a szervezet számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok felszívódását. Magas esszenciális zsírtartalma van, emellett A-, D-, E-, illetve K-vitaminban is gazdag. Előnye, hogy sokáig (évekig) eltartható, mivel nem romlékony, hűvös helyen akár másfél évig is tárolható.

 

Használhatod főzéshez, ételek készítéséhez, de kenyérre kenve is kiváló, továbbá a bőrünkön is alkalmazhatjuk: kiszáradásra, repedezettségre, a bőr puhítására is. Szerezd be a Bio Megállón, most akciósan!