Gal Bimuno Flóra Rost-Komplex 150g

6220Ft tart. ÁFA

Elfogyott

Leírás

“A Bimuno® az anyatejben is megtalálható vízoldékony rostok, az ún. galaktooligoszacharidok (GOS) egy speciális arányú keveréke. Hatásában és szerkezetében is nagyban különbözik mind a hüvelyesekben található GOS-tól, mind a többi GOS terméktől, amelyeket szervezetidegen enzimekkel állítanak elő.

A Bimuno®-t egy, az egészséges bélflórát és anyatejet jellemző baktérium segítségével hozzák létre, és klinikai vizsgálatok sora igazolja hatását. Egyedi szerkezetének és arányainak hála, a kártékony bélbacilusokat nem táplálja, így nem okoz problémát azoknak sem, akik a hagyományos prebiotikumoktól puffadnak, vagy egyéb kellemetlen hatásokat tapasztalnak.

SIBO esetén is szedhető. Termékünket mikronizált bambuszrosttal dúsítottuk. Bár a Bimuno®-t tejsavóból állítják elő, egy adagja kevesebb tejfehérjét tartalmaz, mint egy csepp tej huszadrésze, laktóz-tartalma is kevesebb, mint egy teáskanálnyi tejé.

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek napi 1-2 teáskanálnyi (2,5-5g), folyadékban oldva. Gyermekeknek testsúlyarányosan.

Összetevők

Összetevők: Bimuno® béta-galactooligoszacharidok keveréke (tejsavóból előállítva), mikronizált bambuszrost.

Beltartalmi érték (100 grammra vetítve): Energia kcal/kJ : 221 kcal / 897 kJ Zsír :0g – ebből telített zsírsavak: 0g Szénhidrát: 12g – ebből cukrok: 12g Fehérje: 0,2g Só: 0,7g Rost: 87g: ebből Bimuno b-GOS 56g”