Ősi Magnézium Asztali Só 250g

A magnéziummal dúsított, csökkentett nátrium klorid tartalmú só ízben és állagban nem tér el a hagyomástól, azonban jóval egészségesebb. Ha Ön még nem próbálta, tegyen próbát a praktikus, 250 g-os kiszerelésű változattal!

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS

A magnézium, kálium, kalcium mellett szervezetünknek szüksége van olyan alapvető tápanyagokra is, mint a nátrium-klorid, azaz a só. A magnéziummal ellentétben a szükséges sómennyiséget sokkal könnyebb magunkhoz venni, hiszen szinte minden élelmiszerben ott van.

Sokat tehet az egészséges táplálkozásért és szervezete optimális magnéziumszintjének fenntartásáért, ha magnéziummal és káliummal dúsított, csökkentett nátriumtartalmú Ősi Magnézium asztali sót használ, ami ízben és állagban semmiben sem különbözik a boltok polcain elérhető változatoktól. A praktikus, 250 g-os kiszerelés nemcsak azoknak ajánlott, akik most ismerkednek az Ősi Magnézium termékcsaláddal, hanem olyan törzsvevőknek is, akik utazások, nyaralás alatt is szeretnének odafigyelni az egészséges életmódra.

MENNYISÉG

Használja a hagyományos nátrium-klorid sóhoz hasonló mennyiségben. 10 g Ősi Magnézium asztali só fogyasztásával 120 mg elemi magnéziummal támogatja szervezetét, ami a napi magnéziumszükséglet 30-40%-a.

HATÁSOK

Cserélje egészségesebbre az otthoni konyhasót, hiszen sokat tehet ezzel a magas vérnyomás és a cukorbetegség kockázatának csökkentéséért, és szervezete napi, optimális magnéziumszintjének fenntartásáért!

Összetevők

  • 57% Sodium Chloride (Nátrium-Klorid)
  • 29% Potassium Chloride (Kálium-Klorid)
  • 12% Magnesium Sulphate (Magnézium-Szulfát)
  • 2% Lysine Hydrochloride (Lizin-Hidroklorid)

Tárolás

Tárolása szobahőmérsékleten, napfénytől védett helyen ajánlott.